,

Biohacking očala

49,99 DDV

Oranžna očala blokirajo škodljivo večerno modro in del zelene svetlobe, ter tako omogočijo naravni dvig spalnega hormona melatonina, kar vas bo pahnilo v hitrejši spanec.

Šifra: 7 Kategoriji: ,

Poleg 3-eh drugih biohackov so oranžna unisex blue blocker očala, ki jih nosim pred spanjem (glede na to, da smo vsak večer izpostavljeni umetni svetlobi) moj najljubši biohack, ki učinkuje takoj. Poleg zmanjšanja svetilnosti vašega telefona ko pade mrak, na najnižjo (to si lahko nastavite na avtomatiko), vas bodo očala prijetno odnesla v stanje prijetne zaspanosti in lažjega spanca.

Modra svetloba, melatonin in nespečnost

Človeštvo je skozi deset tisoče let imelo naravno biološko uro. Ko je sonce zašlo, se je v telesih človeka začel naravni cikel dviganja spalnega hormona melatonina (ki je tudi najmočnejši antioksidant v telesu).
Danes veliko ljudi trpi za nespečnostjo. Glavni razlog za to je umetna svetloba, kateri se izpostavljamo praktično do zadnjega trenutka naše budnosti. Pomembno je vedeti, da vsaka večerna izpostavljenost kakršnikoli svetlobi  v oči takoj prekine cikel proizvodnje melatonina, kar občutno poslabša kvaliteto vašega spanca.
Optimizirana večerna očala blokirajo 99,5% modre in zelene svetlobe (ki je škodljiva zvečer) in omogočijo telesu, da kljub gledanju televizije, telefona ali računalnika prične s sproščanjem spalnega hormona – melatonina.

Učinek

Učinek nošenja večernih očal boste občutili tako, da boste postali prijetno zaspani in utrujeni (kar si zvečer, želimo vsi?). Zato ta očala niso primerna za dnevno uporabo.

  • IZBOLJŠAJTE SVOJE SPANJE – Uživajte v obnovitvenem globokem nočnem spanju in se zbudite bolj osveženi s tehnologijo za odpravo spektra modre svetlobe (BLSE) podjetja THL Sleep; Nosite očala pred spanjem in podprla bodo vaš spanec z 99,5 % blokado modre svetlobe.
  • ZAŠČITE SVOJE OČI – Napredne leče s prevleko proti odsevu in proti bleščanju bodo poskrbele, da bodo vaše oči med digitalnim zaslonom sproščene, z manj občutljivosti in zmanjšano obremenitvijo oči; Zaščita vaših oči pred škodljivo modro svetlobo, hkrati pa dopušča največje količine varne svetlobe za jasen vid in ima 100 % UV zaščito.
  • IZGLEDAJTE V STILU – Modna očala, izdelana iz najbolj kakovostnih materialov in sodobnih stilov, pripravljena za uporabo doma, v službi ali ob večernih priložnostih
  • OKVIRJI NAJVIŠJE KVALITETE – Uživajte v popolnem prileganju s preoblikovanimi lahkimi acetatnimi okvirji in vzmetnimi tečaji iz nerjavečega jekla; Premium okolju prijazna alternativa, ki jo uporabljajo luksuzne znamke zaradi svoje vrhunske kakovosti.
  • GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO – Optimiziran vam nudi velikodušno 100-odstotno garancijo na zadovoljstvo za nakup brez tveganja. Če z izdelkom niste zadovoljni, nam ga lahko brez vprašanj nepoškodovanega vrnete v 60-ih dneh in vrnili vam bomo denar.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biohacking očala”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart